Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Club Penguin 10. küldetés

2009.03.30

 

 

10. Küldetés

 

 

Beszélgess G-vel. Ha kész, vedd ki a törött kamerát a dobozból. Menj a Beachre! 

 

A világítótoronyban vedd fel a hordót, majd menj ki. Beszélgess az ügynökkel, add oda neki a hordót. Akkor kijön 3 üveg. Menj a HELP nevű palackra, és a számokat rakd ki az üvegeken. Ha kész vagy, akkor elmegy. Menj a Gift Shopba!


Beszélgess az eladóval, aztán vedd fel az asztalt, a gömböket és a ruhákat, majd ezeket rakd ki a Gift Shop elé (a townban). Akkor menj vissza a Gift Shopba, és beszélgess az eladóval.  

 

 

 

Menj a zöld pingvinhez. Beszélgess vele, majd tedd a törött képernyőt a színes zsinórokra. A tollal vezesd a színeket a pontokhoz, aztán menj a Dockhoz, és kérd el a férfitól a kötelet. Menj a Night Clubba! 

 

Rakd a kötelet a ketrecre. Akkor elromlik a felvonó. A csavarkulccsal nyisd ki, rakd helyes sorrendbe. Akkor felemeli.

 

Hívnak a mobilon, hogy Herbert a Dockban van, de az csak az ál Herbert. Hívnak, hogy menj a Night Clubba. Engedd rá a ketrecet Herbertre, de ő felemeli. Akkor szól G minden ügynöknek. A Golden Puffle a mágneshez ragad. Akkor kérd el a jet packostól a jet pack-ot és tedd a ketrec szélére. Akkor Herbert csapdába esik. Beszélgess. Herbert elteleportálja magát. Beszélgess G-vel és kész a küldi. 

 

 

 

Vedd fel a medált (get medal) és az ajándékot (get gift)!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szia köszi

(david, 2010.09.10 20:33)

köszi