Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Club Penguin 9. küldetés

2008.10.14

 

 

9. küldetés

 

 

Elkezdődik a küldetés. Beszélj G -vel, és szedd fel a jeladókat, a térképet és a kacsát. Menj a Plaza -ba!

Beszélj a pingvinekkel. Szedd össze a két pingvint összekötő rágógumit, és tedd a kacsába. Menj a Dock -ba!

Beszélgess a pingvinnel, aztán szedd fel a pumpát. Tedd a kacsára, és fújd fel vele az egér mozgatásával. Ezután tegyél rá egy jeladót. Menj a Ski Lodge -ba!

Szedd össze az összes (3adag) korongot, aztán menj fel a létrán. Szedd fel a madzagot, aztán újra szedd össze a (5 adagot) korongokat. Menj le, és add oda a pingvineknek. Beszélgess velük, aztán rakd össze a térképet és a madzagot. Menj a Forest -be!

Szerezd fel a faágat és azt is rakd össze a madzaggal és a térképpel, és tegyél fel rá egy jeladót. Menj a Mountain -ra!

Tedd fel azt, amit "Szerkesztettél" a táblára. Menj az Ice Berg -re!

Tedd a jeladós kacsáta a vízre. Menj a Mine -ra!

Beszélgess a pingvinnel, aztán menj a bánya mögé. Tedd olyan sorrendbe a fahasábokat, hogy ne legyen semmi a csatorna felfelé lévő oldala alatt. Azegérrel húzd le a csatornát. Újra beszélgess a pingvinnel, aztán kattints a bányakocsira, és heggeszd meg. Az a lényeg, hogy az összes repedést teljesen lefedd. Tedd rá a jeladót, és kattints rá. Elmegy. Csörögni fog a telefonod. Vedd fel (kattints rá). Menj a HQ -ba (G -hez)!

Ő éppen egy táblát rajzol. Beszélgess vele, és vedd el a fényképezőgépét. Menj a Sky Village -re!

Menj be a házba, aztán a horgászós részre. Vedd elő a fényképezőgépet, és kattints vele a távoli (tavontúli) felhős, hegyes vidékre. A rákot és a medvét fogod látni. Megint csörög a "mobilod". Megint vedd fel, és hallgasd meg, hogy mit mond G. Menj arra a helyre, ahova előbb a fényképezővel benéztél. Helyezd el a kijáratnál lévő jobb oldali fába a fényképezőt, aztán menj ki. Már megint csörög a mobilod. Vedd fel, hallgatsd meg, hogy mit mond. Menj a HQ- ba!

Ott mondja G, hogy nézd meg, amit felvett a fényképező. Azt vette fel, hogy beszélgetnek, aztán a rák véletlenül kiszúrja a gumilabdát. Az éppen a kamerára repül. A medve meglátja (a kamerát), és mond valamit. a kép elsötétül. Megint G -nél vagy. Gratulál neked, és vége is a küldetésnek.

 

GET MEDAL, GET GIFT

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hello

(huniburn, 2009.01.18 11:52)

szerintem lesz uj missio! mert Herbertet vagy hogy hivjak,nem kaptuk el! ot meg szerintem el kene kapni!!!

10-edik küldetés

(VKlaci, 2009.01.07 20:59)

Szeretem ezt az oldlt ezért megírom a 10-edik küldetést:
Beszélgess G-vel ha kész vedd ki a törött kamerát a dobozból aztán menj a beachre a világítótoronyba vedd fel a hordót menj ki beszélgesss az ügynökkel ad oda neki a hordót akkkor kijön 3 üveg menj a HELP nevű palackra és a számokat rakd ki az üvegeken ha készvagy akkor elmegy.
Menj a Gift Shopba beszélgess az eladóval aztán vedd fel az asztalt a gömböket és a ruhákat majd ezeket rakd ki a gift shop elé (a town-ban) akkor menj vissza a gigt shopba beszélgess az eladóval. Menj a zöld pingvinhez beszélgess vele majd tedd a törött képernyőt a szines zsinórokra a tollal vezezsd a színeket a pontokhoz aztán menj a dockhoz és kérd el a palitól a kötelet menj a night clubba rakd a kötelet a ketrecre akkor elromlik a felvonó a csavarkulcsal nyisd ki rakd heles sorrendbe akkor felemeli :Hívnak a mobilon hogy Herbert a dockban van de az csak az ál herbert hivnak hogy menj a night clubba enged rá a ketrecet herbertre de felemeli akkor szól G minden ügynöknek a golden puffle a mágneshez ragad akkor kár el a jet packostól a jet-pack-ot és tedd a ketrec szélére akkor herbert csapdába esik beszélgess herbert elteleportálja magát beszélges G-vel és kész a küldi.
Medal
Gift

help

(help, 2008.11.13 20:01)

A minébe a fát hogy kell rakni?

lesz még több?

(Timy, 2008.10.27 20:40)

Szerintetek lesznek új küldetések???
Nem tud erről valaki valamit???

Kamera

(kam, 2008.10.25 10:42)

A kamerát csak akkor lehet a fába tenni, ha össerakod a spy phone-al (nem a sajátoddal, hanem amelyiket ott hagyott a jegesmedve)

akos37@citromail.hu

(Stipitz Ákos, 2008.10.17 21:20)

Nekem nem engedi hogy a fába rakjam a kamerát. Miért?

kam

(AsH, 2008.10.17 18:20)

cya.hogy nézzem meg h mit vett fel a kamera??